Life Unbottled

Life Unbottled, ep. 04 – пилотиране на самолети и пенливи вина

Life Unbottled

В четвъртия епизод на Life Unbottled стартираме нова рубрика, която още се двоумим как да кръстим, като вариантите за сега са:
а) По-добре късно, отколкото никога
б) Late bloomer
в) Никога не се отказвай
Първият ни гост е Александър Богоявленски – digital mastermind, журналист с дългогодишна практика в България и Великобритания, експерт и маниак на тема авиация и отскоро професионален пилот. С него си говорим за това как се става пилот, какво образование и какви бучения са необходими и къде човек може да реализира мечтата си да полети. Надяваме се неговата лична история да ви вдъхнови и не само да вярвате в чудесата, а да вярвате в мечтите си и никога да не спирате да ги преследвате!
Втората ни тема в епизода е българското пенливо вино, като в частност ви представяме Midalidare Sparkling Brut - пенливо вино Брут по традиционен метод, което силно ни впечатли на DivinoTaste2019. Midalidare Sparkling Brut е от 100% Шардоне, собствени лозя на изба Мидалидаре, набрано на ръка в края на месец август от лозов масив Присовете, Дабовец (сертифициран за Био производство). Отлежава върху утайките си 24-60 месеца, а от избата споделят, че може да се консумира както веднага, така и има потенциала да отлежава 10 и повече години.
Горещо ви препоръчваме това вино, особено подходящо за празничните вечери, но не само!

Next Episodes




Life Unbottled

Life Unbottled - Старт! @ Life Unbottled

📆 2019-11-13 08:39 / 00:00:58