Beyond Numbers

Инструментът за креативност на Елена и Искрен от ESCREO

Beyond Numbers

В епизод #17 на Beyond Numbers show  с гостите ни Елена Николова и Искрен Митев, съоснователи на ESCREO, ви предизвикваме да творите.

Елена, Исрен и Ясен Николов се срещат, докато са част от предприемаческа програма в САЩ. Като се връщат в България се събират като екип и решават да приложат наученото от програмата. Тестват няколко  идеи, които по различни причини не осъществяват. ESCREO създават, инспирирани от преживяване по време на обучението им в Америка. Всяка повърхност става бяла дъска за многократно писане с боя от ESCREO. Към екипа си привличат технолог, който разработва собствена формула на боята. Екипът кандидатства за финансиране от фонда за рисков капитал Eleven и успява да спечели инвестиция в проекта. 

Продуктът си младите предприемачи определят като инструмент за креативност, а с него искат да вдъхновят хората да творят по-често у дома или в офиса. 

За пет години Елена, Искрен и Ясен се сблъскват с интересни предизвикателства на малкия български пазар, но с упорита работа, успяват да се наложат не само в България, а да продават успешно в Англия и на други европейски пазари.

"Обграждайте се с хора, които ви вдъхновяват, преследвайте всички ваши луди идеи и ги споделяйте. Търсете решения, това всъщност е смисъла на предприемачеството", окуражи всички бъдещи предприемачи Елена. 

"Бъдете достатъчно упорити, замислете се кои са променливите около вас, кое е важното и кое нещото, което си струва да правите за времето, което имате.", заключи Искрен.

Приятно слушане!

Заредете се доза вдъхновение да творите и вземете вашия нов инструмент за креативност ➡️ ESCREO

Книгите, които нашите гости препоръчаха: Ще се радваме на обратна връзка: Кои са хората, които бихте искали да чуете в подкаста? Хареса ли ли ви този епизод? Пишете ни:

Всички епизоди на шоуто и други интерeсни подробности може да откриете на нашия сайт: Beyond Numbers.

Next Episodes