Life Unbottled

Life Unbottled, ep. 05 – Birds Harvest & фотографската изложба „100 грама нежност“

Life Unbottled

В първия епизод на Life Unbottled за 2020 ви пожелаваме една невероятна, незабравима, изпълнена с много поводи за весел смях и прекрасни вина година, в която да сте много здрави, да жънете успехи и не на последно място да обичате и да бъдете обичани!

Първото вино, с което ви запознаваме тази година е Trace de Soleil Birds Harvest Sémillon 2017 г. на българската изба Eolis Estate. Сортът Семийон, произхождащ от района на Бордо, Франция, е един от късно зреещите сортове, използван за направата на висококачествени ароматни сухи бели вина. Birds Harvest фигурира в наименованието на това вино, защото бележи моментът, в който гроздето е толкова добре узряло и дори започва леко да стафидира, че птиците пристигат, за да му се насладят. От това грозде Семийон, късна беритба, е произведен Trace de Soleil, който ние ви съветваме да пробвате, както и да ни споделите вашите впечатления.

Срещаме ви с Вера Гоцева – Lomovera, която води курсове по фотография, фотоуикенди, корпоративни фототиймбилдинги и публични лекции в различни формати. Зад гърба си има солиден опит като журналист и фотограф с интереси в сферата на визуалните изкуства, психологията, науката и технологиите и София Фердинандова, съдружник в организацията „Психодраматична работилница“, училищен психолог с над 10 годишен опит, психотерапевт, супервизор и обучител в метода психодрама, един от създателите на благотворителния проект „Живот на килограм“, който достига до учениците между 12 и 18 години, работейки с тях в училище, като целта е една: децата да бъдат предпазени от хранителни разстройства като анорексия, булемия, хиперфагия, орторексия и други.

Живот на килограм“ и Lomovera си партнират за Фотографската изложба „100 грама нежност“, която ще бъде открита на 9 януари и ще продължи до 2 февруари, тази година и може да бъде посетена ежедневно и безплатно в гaлерия Credo Bonum Gallery.

Next Episodes





Life Unbottled

Life Unbottled - Старт! @ Life Unbottled

📆 2019-11-13 08:39 / 00:00:58